KOLLERUP CONSTRUCTION

Et alsidigt tømrerfirma i Nordjylland, drevet af Lars Kollerup Madsen

Lidt om os

Kollerup Construction er en pålidelig og alsidig tømrervirksomhed, der har været drevet af Lars Kollerup Madsen i årevis. Med base lidt uden for Støvring dækker firmaet området fra Aarhus til Skagen og er kendt for sin enestående kundeservice og håndværkskvalitet.

Firmaet består af en lille, men dedikeret gruppe på fire medarbejdere, der alle er passionerede og stolte af deres faglige arbejde. De har solid erfaring og ekspertise inden for alt tømrerarbejde. Alle medarbejdere er ikke kun dygtige håndværkere, men også venlige og imødekommende, og de stræber altid efter at opretholde en høj grad af kundetilfredshed ved at imødekomme kundens behov og ønsker.

Tømrer i Aalborg Kollerup Construction

Vores værdier

“Det er meget vigtigt for mig at medarbejderne har det godt på arbejdspladsen og glæder sig til at komme på arbejde og ikke kun til det bliver weekend. Det gør også at vi kommer med godt humør og er imødekommende hos kunderne, så kunderne får en god oplevelse med os på besøg. Ligeledes går jeg meget op i at vi er pligtopfyldende og ordentlige, samt rydder op og efter os. Som jeg plejer at sige, vil jeg ikke brække benet i affald”
-Lars Kollerup, Indehaver

Hos Kollerup Construction kan du være sikker på at få en solid løsning til en fornuftig pris. Vi går samtidig op i dét bæredygtige valg, og ønsker at skabe i respekt for eksisterende rammer hvad end det drejer sig om nybyg eller renovering.

 

Mød holdet

Lars Kollerup Madsen

“Sjæf” (Indehaver)

Jacob

“Luigi” (tømrersvend)

Jannik

“Dyret” (tømrersvend)

Kunders udtalelser

“Vi havde fornøjelsen af at bruge Lars Kollerup. Man skal lede længe efter en mere behagelig og dygtig tømrer. Virkelige et flot stykke arbejde.”

Rasmus Linddahl

“Jeg kan på det kraftigste anbefale Kollerup Construction til alle, der skal have foretaget håndværksmæssige opgaver. De er i stand til at udføre alle typer opgaver. ”
Søren Strandman-Møller

“Lars Kollerup og hans hold, har lagt nyt tag på vores hus fra 1968. Det har været en tryg og positiv oplevelse fra start til slut. En stor anbefaling herfra.”

Brian Larsen

Udvalgte projekter

Udestue i Risskov

Ny udestue i Risskov. Prøv lige at se hvor lækkert det er blevet efter de er kommet på plads og “flyttet ind”.

Nyt hus - ny terrasse

En stor og solid terrasse klar til brug, for familien i det nye helt hus. Så kan de sidde og vente på at græsset gror 🙂

Nyt tag med vindue

Nyt tag og nye tagrender samt etablering af Velux vindue i et sommerhus ved vestkysten. Kæmpe forvandling på 2 dage!

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du blot nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til 29 80 51 55

Vi ser frem til din henvendelse

Gratis tagtjek i Nordjylland

Er du bekymret for tagets tilstand?

Vi tilbyder en gratis og komplet gennemgang af dit tag med vores tagtjek.

Læs mere her