Erhverv og privat

Samme behandling og engagement

Erhverv

Søger I et solidt tømrerteam? Så er vi sikre på at vi kan være behjælpelige med jeres opgaver og projekter. Vi har et godt og tæt forhold til flere erhvervskunder og tilbyder os selv som en stærk samarbejdspartner. Vi sætter en kæmpe ære i vores håndværk. Vi udfører størstedelen af vores opgaver til en fast aftalt pris, for at skabe klarhed inden vi påbegynder en byggeproces.

Vi har altid fokus på en åben og god dialog, klare aftaler og forventningsafstemning, hvilket jo er grundstenen for en god byggeproces samt et godt og vedholdende samarbejde.

Kontakt os endelig for at høre mere.

Privat kunde

Som privat kunde er du i trygge hænder hos os. Hvis vi siger ja til at udfører en opgave, så stopper vi ikke før vi selv er tilfredse og vi står altid til ansvar for udførelsen af vores arbejde. Vi har på efterhånden opbygget en stor kundekreds med yderst tilfredse privatkunder. Alle har fået samme behandling til konkurrencedygtige priser – med både store og små opgaver.

Så hold dig ikke tilbage, hvis du har brug for hjælp til dit byggeprojekt, omend det er renovering, tilbygning, nybyggeri eller service.

Læs mere her, om hvad vi kan tilbyde

 

Kunders udtalelser

“Vi havde fornøjelsen af at bruge Lars Kollerup. Man skal lede længe efter en mere behagelig og dygtig tømrer. Virkelige et flot stykke arbejde.”

Rasmus Linddahl

“Jeg kan på det kraftigste anbefale Kollerup Construction til alle, der skal have foretaget håndværksmæssige opgaver. De er i stand til at udføre alle typer opgaver. ”
Søren Strandman-Møller

“Lars Kollerup og hans hold, har lagt nyt tag på vores hus fra 1968. Det har været en tryg og positiv oplevelse fra start til slut. En stor anbefaling herfra.”

Brian Larsen

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du blot nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til 29 80 51 55

Vi ser frem til din henvendelse

Gratis tagtjek i Nordjylland

Er du bekymret for tagets tilstand?

Vi tilbyder en gratis og komplet gennemgang af dit tag med vores tagtjek.

Læs mere her