Gratis tagtjek i Nordjylland

Gennemgående inspektion og vurdering af dit tag

Er du bekymret for tagets tilstand?

Vi tilbyder en gratis og komplet gennemgang af dit tag med vores tagtjek.

Lad os berolige dig med vores GRATIS tagtjek-service. Vi har mange års dedikeret erfaring i at beskytte hjem og bygninger i hele regionen, og vi vil gerne give dig muligheden for at få undersøgt om du har et sundt tag – helt uden omkostninger.

Tømrer i Aalborg Kollerup Construction

Sikkerhed og tryghed

Vi udfører en omfattende inspektion af dit tag, fra tagryggen til tagrenden. Vi finder og rapporterer om eventuelle fejl og mangler, så du kan føle dig tryg eller træffe fornuftige beslutninger i forhold til udbedringer.

Et sundt tag er afgørende for dit hjem og din bygning. Med vores gratis tagtjek kan du sikre, at du bor eller arbejder under et sikkert og beskyttende tag.

Tømrer i Aalborg Kollerup Construction
Tømrer i Aalborg Kollerup Construction

Hvad vi finder

Vi gennemgår taget fra top til bund og kigger blandt andet efter:

  • Utætheder og lækager i taget
  • Skader på tag- og inddækning
  • Problemer med tagrender og afløb
  • Mulige fejl med skorstene og skotrende

Hvad sker der efter tjekket

Efter vores grundige tagtjek vil vi give dig en detaljeret rapport med billeder og anbefalinger. Hvis der er behov for reparationer eller vedligeholdelse, kan vi give dig et skræddersyet tilbud baseret på vores fund.

Kontakt os i dag

Tag det første skridt mod et sundere tag og en mere tryg tilværelse. Kontakt os for at planlægge dit gratis tagtjek i Nordjylland.

Tagtjekket er gratis, men dets værdi er uvurderlig. Lad os hjælpe dig med at opdage og løse eventuelle tagproblemer i tide. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig for at opretholde et sikkert og sundt tag over dit hoved.

Tømrer i Aalborg Kollerup Construction

Hvorfor vælge os

Erfaring og ekspertise
Vores erfarne tømrere har arbejdet med tagdækning i årevis og forstår de unikke udfordringer, Nordjyllands klima kan medføre for dit tag. Så du kan roligt stole på vores ekspertise og erfaringer.

N

Mange års brancheerfaring

Med mange års brancheerfaring er du sikker på et godt resultat når vi udfører opgaven.

N

Vi udfører kvalitetsarbejde

Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, som sikrer at byggematerialerne altid er af god kvalitet.

N

God service er en mærkesag

Vi ved, at fundamentet for vores virksomhed er tilfredse kunder, derfor er god service en selvfølge.

Kunders udtalelser

“Jeg har haft Lars og hans kollegaer til at beklæde mit hus med klikfals stål-tag. Og sætte ovenlys vindue i. Og meget mere. Jeg har været super glad for det hele. Professionelt og godt arbejde og til en fornuftig pris. Kun rosende ord herfra.”

Tobias

“Lars og hans dygtige medarbejdere har her i december 2023 færdiggjort udskiftningen af vores tag til et nyt flot betontagstens tag. Vi kan kun give Lars og hans medarbejdere de varmeste anbefalinger. Alt arbejde er udført til perfektion, aftalt tid og i henhold til det oprindelige tilbud. Lars er utrolig behagelig, yder god rådgivning undervejs i processen og gør at du som bygherre føler dig i trygge hænder.”
Pernille Bunk Nielsen

“Stabile, dygtige og venlige mennesker. Kan absolut anbefales! Fik lagt tag på sommeren 2023. Altid godt humør og har man noget ekstra er de gode til at lytte til en og komme med gode råd til løsninger. 5 stjerner herfra.”
Ida

Udvalgte projekter

Nyt tag med kombination

En flot kombination af B7 tagplader på hus og pandepladetag på garage med sorte udhæng og tagrender.

Pandepladetag

Nyt pandepladetag, med tagpap som undertag og udskiftning af ovenlysvinduer, samt nye zink tagrender og vindskedebrædder.

B6 eternittag

Udskiftning af B6 eternittagplader, tagrender og udhæng, samt renovering af taskekviste.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du blot nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til 29 80 51 55

Vi ser frem til din henvendelse