Velkommen til

TØMRERFIRMAET KOLLERUP CONSTRUCTION

Kompetente tømrer i Nordjylland

Kontakt os
Flytninger i Aalborg

5 stjerner på Google og Facebook

Kontakt

Kontakt os her

Hos Kollerup Construction er vi et firma med stolthed i vores håndværk. Vi stræber altid på at levere det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du blot nogle spørgsmål til os, så udfyld formularen her eller kontakt os på telefon elle email.

Om Kollerup Construction


Kollerup Construction er et alsidigt tømrerfirma, som dagligt er drevet af Lars Kollerup Madsen. Tidligere har firmaet gået under navnet Kollerup Properties med base i Sydspanien og tidligere baseret i Farsø under navnet Kollerup Tømrer & Snedker. Firmaet drives i dag fra Nordjylland med base nær Støvring.


”Mit liv som erhvervsdrivende startede godt ud i 2014 med Kollerup Tømrer & Snedker og jeg husker firmaet som værende solidt og vellidt – dog var erfaringerne små og jeg havde krudt bagi. Derfor tog jeg i slutningen af 2015 en beslutning om at prøve et nyt eventyr i Spanien. Det eneste, jeg beholdte var firmabilen, mit værktøj og min dyne og pude, og så gik turen tværs ned gennem Europa.


Opholdet varede i 2 år og i slutningen af 2017 blev den sydeuropæiske mentalitet uforenelig med min arbejdsmoral og savnet til Danmark blev for stort til at det skulle vare ved. Så firmabilen blev pakket igen og turen gik hjemad for at starte forfra i Danmark.


I et nyt og fremmed land med et begrænset netværk skulle jeg kæmpe med næb og kløer for at holde hjulene i gang. Jeg fandt ud af, at det gjaldt mere om at have flere håndværkerfag med i processen, da tømrerarbejdet er småt i et land med huse stort set kun bygget af sten og cement. Derfor blev totalentrepriser og byggeledelse pludselig nye kompetencer, hvilket jeg naturligvis fortsat har fokus på at udvikle. Det var meget spændende og jeg er taknemmelig for de oplevelser, som jeg har med derfra. 2018 startede derfor ud med en langt større erfaring end jeg hidtil har haft og frygten for at blive udfordret er efterhånden svær at finde frem.”


I Spanien blev en sidebeskæftigelse også stiftet i form af Kollerup Furniture.
”Her startede udviklingen af den passion jeg har for at fordybe mig i lækre materialer til udførelse af håndlavede møbler. ”Made with passion” kunne en kunde konstatere, hvilket har hængt ved lige siden. Snedkerarbejde er den passion, jeg fordyber mig absolut mest i. Det er her, hvor jeg glemmer alt om tid og sted. Sådan har det været i hele min tid som håndværker, så Kollerup Furniture lever naturligvis videre uanset hvor Kollerup befinder sig.”

TELEFON NUMMER

29 80 51 55

E-MAIL

lars@kollerupconstruction.dk

ÅBNINGSTIDER

07:00 – 16:00